Over ons

OVER ONS

Wij van SpAce Optics zijn reeds 32 jaar actief in de zonnebrillen branche.

SpAce Optics levert zonnebrillen en leesbrillen op consignatie op diverse locaties zoals Shell, Esso, Total tankstations, Etos Drogisterij, Pour Vous Parfumerieën, Da Drogisterij, Mooi, The Read Shop, vakantieparken, attractieparken en meer.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd door ons eigen professionele service merchandiseteam. Door op basis van consignatie te leveren. bieden we u dan recht van retour aan op alle aan het einde van het seizoen niet verkochte items. We stellen voor om een “plug & play” disposable display met een capaciteit van 24 en/of 72 stuks te plaatsen. Verder wordt er geen voorraad aangelegd. De zonnebrillen zijn allemaal voorzien van dezelfde EAN-code, zodat er maar één prijs in het kassasysteem ingevoerd hoeft te worden. Zodra de EAN-code ingevoerd is in het kassasysteem, kan de verkoop gestart worden.

Ons serviceteam komt regelmatig langs om de display aan te vullen en om de collectie compleet te houden. De zonnebrillen die verkocht zijn worden in rekening gebracht.

We zijn specialist in onder andere displays en labelmateriaal om de presentatie en verkoop maximaal te stimuleren.

Wij hebben sinds 2005 een eigen fabriek in Xiamen, China (www.a-s-a.cn). Deze is geheel in eigen beheer en dit brengt veel voordelen met zich mee wat betreft kwaliteit van de producten en het sociaal aspect van de bedrijfsvoering.

SpAce Optics werkt geheel onder de norm BSCI (Business Social Compliance Intiative).

Wij zijn graag bereid e.e.a. toe te lichten in een persoonlijk gesprek om onze concept nader toe te lichten.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen!

+31 (0344) 795290

+31 06 22993969

Of stuur ons een bericht.Contact